Automatski prepisuje cijeli tekst

Ponovno unesite tekst u Hrvatski

Ulazni

0 / 1000

Proizlaziti

snaga:

Zašto je besplatno?

Vjerujemo da bi roboti trebali prepisati tekst. Prepisivanje teksta korisno je za optimizaciju tražilica (SEO), izradu kopija knjiga ili papira, za umnožavanje sadržaja na nove načine i za uštedu sati ljudskog rada. Strojevi za automatsko ponovno pisanje na tržištu trenutno koštaju bogatstvo i ne vjerujemo da bi trebali. Stoga nudimo naš vlastiti stroj za prepisivanje na više od 100 različitih jezika kako bismo bili sigurni da svatko ima pristup mogućnostima ponovnog pisanja teksta.

Što mogu koristiti za ovo?

prepisivanjem knjige
prepisivanjem članci
prepisivanjem postove društvenih medija
prepisivanjem domaća zadaća
prepisivanjem eseji
prepisivanjem web stranice
prepisivanjem stavci
prepisivanjem tekstovi
prepisivanjem rečenice
prepisivanjem poruke
prepisivanjem bilješke
prepisivanjem kako članke
prepisivanjem vodiči
prepisivanjem poglavlja
prepisivanjem izvadci
prepisivanjem vijesti
prepisivanjem stranice sa sadržajem
prepisivanjem stranice knjige
prepisivanjem web stranice
prepisivanjem na više jezika
prepisivanjem citati
prepisivanjem parafraze
prepisivanjem za izradu ideja
prepisivanjem izbornici
prepisivanjem dokumentacija
prepisivanjem školski rad
prepisivanjem izvještaji
prepisivanjem slajdovi za powerpoint
prepisivanjem Google dokumenti
prepisivanjem riječ docs
prepisivanjem dokumenti
prepisivanjem slika
prepisivanjem Internet stranice
prepisivanjem prezentacije
prepisivanjem e-mail
prepisivanjem prevedene skripte
prepisivanjem plagijat
prepisivanjem udžbenici
prepisivanjem izvješća laboratorija
prepisivanjem upute za uporabu

Preporučena uporaba i savjeti

Pojedinačni odlomak

Najbolje je prepisati jedan odlomak odjednom, tako da će stroj moći bolje procijeniti što tekst znači u vlastitom kontekstu. Manji komadi su mnogo lakši za rukovanje omogućujući mu da vrati bolji rezultat.

Izbjegavajte Vernaculars

Ponekad postoje izrazi na jezicima koji se ne prepoznaju dobro strojevima za prepisivanje teksta ili tehnologijom prevođenja, što otežava ponovno pisanje sadržaja. Izbjegavajući jedinstvene fraze, stroj za prepisivanje će biti u mogućnosti bolje prepisati vaš tekst.

Izbjegavajte stvarno dugačak tekst

Što je tekst dulji, piscu je teže prepisati tekst jer mu je teže pronaći značenje teksta. Mnogo je bolje koristiti manje količine teksta.

Dvaput provjerite svoj rezultat

Tekstualni prepisivači nisu savršeni, pobrinite se da nakon toga provjerite tekst kako biste bili sigurni da izgleda čitljivo. Često je potrebno promijeniti jednu ili dvije riječi.

Za najbolje rezultate

Koristite sve savjete i savjete gore!

Primjer članka Rewrite

Prije

Od šezdesetih godina prošlog stoljeća došlo je do velikog napretka, ali zasigurno nije došlo od potrage za ljudskom imitacijom AI. Umjesto toga, kao u slučaju svemirskih brodova Apollo, te su ideje često skrivene iza kulisa, a rad su istraživača usmjerenih na specifične inženjerske izazove. Iako nisu vidljivi široj javnosti, istraživanje i izgradnja sustava u područjima kao što su pronalaženje dokumenata, klasifikacija teksta, otkrivanje prijevara, sustavi preporuka, personalizirano pretraživanje, analiza društvenih mreža, planiranje, dijagnostika i A / B testiranje bili su veliki uspjeh - to su napretci koji pokreću tvrtke kao što su Google, Netflix, Facebook i Amazon.

Nakon

Veliki napredak postignut je od šezdesetih godina prošlog stoljeća, ali možda nije postignut potragom za nasljednim ljudskim umjetnim intelektualnim sposobnostima. Umjesto toga, kao što je to bio slučaj s letjelicom Apollo, te su ideje često skrivene iza kulisa i rad istraživača usredotočenih na specifične inženjerske izazove. Unatoč tome što nisu vidljivi široj javnosti, istraživanje i stvaranje sustava u područjima kao što su pronalaženje dokumenata, klasifikacija teksta, otkrivanje prijevara, sustavi za preporuke, personalizirano pretraživanje, analiza društvenih mreža, planiranje, dijagnostika i A ili B testiranje bili su veliki uspjeh , Ovi napretci pokrenuli su tvrtke kao što su Google, Netflix, Facebook i Amazon.

950,757

Sretni korisnici

1,616,286

Sati spremljeno

107,435,541

Znakovi teksta prepisani

Alat za parafraziranje i prepisivanje

Parafrazirajuće alate (poznate i kao alati za prepisivanje ili centrifuge) mogu se koristiti za prepisivanje velike količine teksta. Naš je alat više od puštanja koji upotrebljava tezaur za isključivanje sinonima. Smodin.me je stvorio api koji će zadržati sintatičku prirodu teksta koji se prepisiva, ali koristeći najjaču snagu često rečenicu preuređuje u kontekst netaknut.

Kako funkcionira naš API za prepisivanje

Naš alat koristi strojno učenje i duboku obradu prirodnog jezika za razumijevanje sintaktičke, leksičke i tekstualne prirode jezika kako bi se tekst mogao prepisivati ​​uz održavanje ispravnog konteksta. Nijedan API za prepisivanje, preformuliranje ili predenje nije savršen, ali fokus ovog prepisivača je zadržati gramatičku prirodu rečenice za dotični jezik netaknutim. Smodin razmatra različite dijelove govora, uključujući imenice, zamjenice, glagole, pridjeve, prislove, prijedloge i veznike.

Svjedočanstva

Thank you so much for this amazing tool! Please keep this up and running!

- TJ

I love how your rewriter keeps the text readable, I have not seen any of the other text writers change the arrangement and leave it still readable.

- DR

Cet écrivain m'a aidé avec tant d'articles, cela fonctionne très bien merci!

- FP

Ihr Tool ist so gut darin, den Text lesbar zu halten, aber dennoch etwas anderes zu sagen. Wie machst du das?

- DK

شكرًا لك ، أداتك تعمل جيدًا حقًا ، أحتاج إلى هذا للعمل الذي أقوم به

- AA

odricanje

Nudimo naš vlastiti stroj za prepisivanje na više od 100 različitih jezika. Međutim, ovu stranicu ovdje je možda napisao prevoditelj. Ako nam želite pomoći s gramatikom ili savjetom, kontaktirajte nas ispod.

API pristupne točke

Trenutačno nudimo stroj za automatsko ponovno pisanje na gotovo 100 jezika i imamo popis čekanja za neke jezične API krajnje točke. Ako biste željeli koristiti API, kontaktirajte nas u nastavku (po mogućnosti na engleskom).

O nama

Vjerujemo da svatko treba biti u mogućnosti koristiti tehnološke potrepštine. Naš način da se to dogodi je izgradnjom jednostavnih aplikacija koje se mogu koristiti na raznim jezicima. Iako nam je glavni fokus na jezicima zasnovanim aplikacijama, u tijeku smo izrade alata za slučajeve svakodnevne uporabe. Imate ideju za aplikaciju koja bi mogla biti korisna na mnogim drugim jezicima osim engleskom? Slobodno se obratite za upotrebu, rado bismo vas čuli!

Ova je stranica izvorno napisana na engleskom jeziku i prevedena. Ako imate ispravke, pošaljite poruku e-pošte ovdje. customer@app-translation.com

Naši sponzori