Automatski prepisuje cijeli tekst

Ponovno unesite tekst u Hrvatski

Ulazni

0 / 1000

Proizlaziti

snaga:

Zašto je besplatno?

Vjerujemo da bi roboti trebali prepisati tekst. Prepisivanje teksta korisno je za optimizaciju tražilica (SEO), izradu kopija knjiga ili papira, za umnožavanje sadržaja na nove načine i za uštedu sati ljudskog rada. Strojevi za automatsko ponovno pisanje na tržištu trenutno koštaju bogatstvo i ne vjerujemo da bi trebali. Stoga nudimo naš vlastiti stroj za prepisivanje na više od 100 različitih jezika kako bismo bili sigurni da svatko ima pristup mogućnostima ponovnog pisanja teksta.

Što mogu koristiti za ovo?

prepisivanjem knjige
prepisivanjem članci
prepisivanjem postove društvenih medija
prepisivanjem domaća zadaća
prepisivanjem eseji
prepisivanjem web stranice
prepisivanjem stavci
prepisivanjem tekstovi
prepisivanjem rečenice
prepisivanjem poruke
prepisivanjem bilješke
prepisivanjem kako članke
prepisivanjem vodiči
prepisivanjem poglavlja
prepisivanjem izvadci
prepisivanjem vijesti
prepisivanjem stranice sa sadržajem
prepisivanjem stranice knjige
prepisivanjem web stranice
prepisivanjem na više jezika
prepisivanjem citati
prepisivanjem parafraze
prepisivanjem za izradu ideja
prepisivanjem izbornici
prepisivanjem dokumentacija
prepisivanjem školski rad
prepisivanjem izvještaji
prepisivanjem slajdovi za powerpoint
prepisivanjem Google dokumenti
prepisivanjem riječ docs
prepisivanjem dokumenti
prepisivanjem slika
prepisivanjem Internet stranice
prepisivanjem prezentacije
prepisivanjem e-mail
prepisivanjem prevedene skripte
prepisivanjem plagijat
prepisivanjem udžbenici
prepisivanjem izvješća laboratorija
prepisivanjem upute za uporabu

Preporučena uporaba i savjeti

Pojedinačni odlomak

Najbolje je prepisati jedan odlomak odjednom, tako da će stroj moći bolje procijeniti što tekst znači u vlastitom kontekstu. Manji komadi su mnogo lakši za rukovanje omogućujući mu da vrati bolji rezultat.

Izbjegavajte Vernaculars

Ponekad postoje izrazi na jezicima koji se ne prepoznaju dobro strojevima za prepisivanje teksta ili tehnologijom prevođenja, što otežava ponovno pisanje sadržaja. Izbjegavajući jedinstvene fraze, stroj za prepisivanje će biti u mogućnosti bolje prepisati vaš tekst.

Izbjegavajte stvarno dugačak tekst

Što je tekst dulji, piscu je teže prepisati tekst jer mu je teže pronaći značenje teksta. Mnogo je bolje koristiti manje količine teksta.

Dvaput provjerite svoj rezultat

Tekstualni prepisivači nisu savršeni, pobrinite se da nakon toga provjerite tekst kako biste bili sigurni da izgleda čitljivo. Često je potrebno promijeniti jednu ili dvije riječi.

Za najbolje rezultate

Koristite sve savjete i savjete gore!

Primjer članka Rewrite

Prije

Od šezdesetih godina prošlog stoljeća došlo je do velikog napretka, ali zasigurno nije došlo od potrage za ljudskom imitacijom AI. Umjesto toga, kao u slučaju svemirskih brodova Apollo, te su ideje često skrivene iza kulisa, a rad su istraživača usmjerenih na specifične inženjerske izazove. Iako nisu vidljivi široj javnosti, istraživanje i izgradnja sustava u područjima kao što su pronalaženje dokumenata, klasifikacija teksta, otkrivanje prijevara, sustavi preporuka, personalizirano pretraživanje, analiza društvenih mreža, planiranje, dijagnostika i A / B testiranje bili su veliki uspjeh - to su napretci koji pokreću tvrtke kao što su Google, Netflix, Facebook i Amazon.

Nakon

Veliki napredak postignut je od šezdesetih godina prošlog stoljeća, ali možda nije postignut potragom za nasljednim ljudskim umjetnim intelektualnim sposobnostima. Umjesto toga, kao što je to bio slučaj s letjelicom Apollo, te su ideje često skrivene iza kulisa i rad istraživača usredotočenih na specifične inženjerske izazove. Unatoč tome što nisu vidljivi široj javnosti, istraživanje i stvaranje sustava u područjima kao što su pronalaženje dokumenata, klasifikacija teksta, otkrivanje prijevara, sustavi za preporuke, personalizirano pretraživanje, analiza društvenih mreža, planiranje, dijagnostika i A ili B testiranje bili su veliki uspjeh , Ovi napretci pokrenuli su tvrtke kao što su Google, Netflix, Facebook i Amazon.

306,046

Sretni korisnici

520,278

Sati spremljeno

34,583,198

Znakovi teksta prepisani

odricanje

Nudimo naš vlastiti stroj za prepisivanje na više od 100 različitih jezika. Međutim, ovu stranicu ovdje je možda napisao prevoditelj. Ako nam želite pomoći s gramatikom ili savjetom, kontaktirajte nas ispod.

Kontaktirajte nas na customer@app-translation.com

API pristupne točke

Trenutačno nudimo stroj za automatsko ponovno pisanje na gotovo 100 jezika i imamo popis čekanja za neke jezične API krajnje točke. Ako biste željeli koristiti API, kontaktirajte nas u nastavku (po mogućnosti na engleskom).

Kontaktirajte nas na customer@app-translation.com

Ova je stranica izvorno napisana na engleskom jeziku i prevedena. Ako imate ispravke, pošaljite poruku e-pošte ovdje. customer@app-translation.com

Naši sponzori