Аутоматски препиши цијели текст

Реврите Тект ин Српски

Улазни

0 / 1000

Резултат

Снага:

Зашто је слободан?

Верујемо да би роботи требало да препишу текст. Преписивање текста је корисно за оптимизацију претраживача (СЕО), прављење копија књига или папира, за умножавање садржаја на нове начине, као и за уштеду сати радног времена. Аутоматске машине за преписивање на тржишту тренутно коштају богатство и не верујемо да би требало. Због тога, нудимо нашу машину за преписивање на више од 100 различитих језика како бисмо били сигурни да свако има приступ могућностима поновног писања текста.

За шта могу да користим ово?

Ревритинг боокс
Ревритинг чланци
Ревритинг постове друштвених медија
Ревритинг домаћи задатак
Ревритинг есеји
Ревритинг вебситеови
Ревритинг параграфи
Ревритинг текстова
Ревритинг реченице
Ревритинг поруке
Ревритинг ноте
Ревритинг како до чланака
Ревритинг гуидес
Ревритинг поглавља
Ревритинг екцерптс
Ревритинг вести
Ревритинг странице са садржајем
Ревритинг боок пагес
Ревритинг вебсите пагес
Ревритинг на више језика
Ревритинг куотес
Ревритинг парафразе
Ревритинг за израду идеја
Ревритинг менијима
Ревритинг документацију
Ревритинг домаћи задатак
Ревритинг извештаји
Ревритинг поверпоинт слидес
Ревритинг гоогле доцс
Ревритинг ворд доцс
Ревритинг документи
Ревритинг фајлови
Ревритинг веб странице
Ревритинг презентације
Ревритинг емаилс
Ревритинг транслатед сцриптс
Ревритинг плагијат
Ревритинг уџбеници
Ревритинг лабораторијски извештаји
Ревритинг упутства за употребу

Препоручена употреба и савети

По један параграф

Најбоље је преписати један пасус одједном, тако да ће машина боље моћи да процени шта текст значи у свом контексту. Мањи комади су много лакши за руковање, омогућавајући му да врати бољи резултат.

Авоид Вернацуларс

Понекад постоје изрази на језицима који се не препознају добро машинама за преписивање текста или технологијом превођења, што отежава преписивање садржаја. Избегавањем јединствених фраза, машина за преписивање ће бити у могућности да препише ваш текст.

Избегавајте стварно дугачак текст

Што је текст дужи, то је теже за преписивача да препише текст, јер му је теже пронаћи значење текста. Много је боље користити мање количине текста.

Двапут проверите свој резултат

Текстуални преписивачи нису савршени, побрините се да поново провјерите преписивање текста како бисте били сигурни да изгледа читљиво. Често је потребно мењати једну или двије ријечи.

За најбоље резултате

Употријебите све савјете и савјете горе!

Пример чланка Реврите

пре него што

Од шездесетих година прошлог века постигнут је велики напредак, али засигурно није дошао из потраге за људским имитативним АИ. Уместо тога, као што је то случај са свемирским бродовима Аполо, ове идеје су се често скривале иза сцене, а рад су истраживача који су се фокусирали на специфичне инжењерске изазове. Иако нису видљиви широј јавности, истраживања и изградња система у областима као што су проналажење докумената, класификација текста, откривање превара, системи препорука, персонализована претрага, анализа друштвених мрежа, планирање, дијагностика и А / Б тестирање су били велики успех - то су напредак који је покренуо компаније као што су Гоогле, Нетфлик, Фацебоок и Амазон.

После

Велики напредак постигнут је од шездесетих година прошлог века, али можда није постигнут потрагом за имитативним људским АИ. Уместо тога, као у случају летелице Аполло, ове идеје су често биле скривене иза сцене и рад истраживача фокусираних на специфичне инжењерске изазове. Упркос томе што нису видљиви широј јавности, истраживање и креирање система у областима као што су проналажење докумената, класификација текста, откривање превара, системи за препоруке, персонализовано претраживање, анализа друштвених мрежа, планирање, дијагностика и А или Б тестирање су били велики успех. . Ови помаци су довели до тога да компаније попут Гооглеа, Нетфлика, Фацебоока и Амазона.

305,516

Хаппи Усерс

519,377

Хоурс Савед

34,523,308

Текстови знакова преписани

Дисцлаимер

Ми нудимо нашу машину за преписивање на више од 100 различитих језика. Међутим, ову страницу је можда написао преводилац. Ако желите да нам помогнете са граматиком или саветима, контактирајте нас испод.

Контактирајте нас на customer@app-translation.com

АПИ приступне тачке АПИ-ја

Тренутно нудимо нашу машину за аутоматско преписивање на скоро 100 језика и имамо листу чекања за неке језичке АПИ крајње тачке. Ако бисте желели да користите АПИ, молимо Вас да нас контактирате испод (по могућности на енглеском).

Контактирајте нас на customer@app-translation.com

Ова страна је првобитно написана на енглеском језику и преведена. Ако имате исправке, пошаљите е-пошту овдје. customer@app-translation.com

Наши спонзори